top of page

Singles day - forkæl dig selv med hækling

Singles Day" er en kinesisk festdag, der oprindeligt blev oprettet som en modreaktion til Valentinsdag, der fejrer kærlighed og parforhold. Denne dag, der også kaldes "Bachelors' Day," fejres den 11. november hvert år (11/11), fordi datoen består af fire enere, der symboliserer singler eller ugifte personer.

På Singles Day fejrer enkeltpersoner ofte deres status som singler og forkæler sig selv med gaver og shopping. Det er en tid, hvor folk også fejrer selvforkælelse og selvomsorg ved at købe gaver til sig selv eller nyde aktiviteter, der bringer glæde og velvære. Her synes jeg faktisk hækling passer ret godt ind, synes du ikke? Hækling er mere end bare en hobby. Det er en måde at udtrykke sin kreativitet, skabe unikt tilbehør og bare slappe af i en travl verden. Giv dig selv tiden til at skabe noget smukt med dine hænder og hæklenålen, det er da selvforkælelse man kan forstå.

Forkæl dig selv med hækling med disse opskrifter

Her er mit bud på 5 hækleopskrifter, som jeg mener går hånd i hånd med selvforkælelse. Det er i hvert fald 5 ting, som jeg personligt har haft stor glæde af og brugt meget. Alle 5 viste hækleopskrifter er i anledningen af Singles Day sat ned med 20% hen over weekenden fra d. 10 - 12 / 11 - 2023.

1. Ginnerup Clutch

Hvorfor ikke hækle en super smart lækker Ginnerup Clutch til dig selv? Man kan i virkeligheden ikke få tasker nok, og en ekstra clutch kan man altid finde plads til.

Hæklet clutch, Ginnerup Clutch, hæklet taske, hæklet tilbehør, hækling, hæklet

Ginnerup Clutch hækles i det skønne Scheepjes Bloom, der løber 80 m / 50 g. Alternativt kan den hækles i 2 tråde almindeligt bomuldsgarn.

Indeni den fine clutch er der monteret et smukt foer og lynlås, så du har styr på alle dine ting på farten. Der er en grundig vejledning i opskriften til disse elementer, så der er ingen grund til at bekymre dig. Du kan sagtens klare det! Hækl den i din yndlingsfarve og hækl gerne flere forskellige, så har du altid den rette farve clutch til at komplimentere dit outfit.


2. Lindas fingerløse vanter


I overgangen fra koldt til varmt, eller varmt til koldt, hvor det ikke er helt koldt nok til hæklede tykke, varme vanter og luffer, er Lindas fingerløse vanter virkelig gode at have. Hækl et par til dig selv, så du har dem til at holde dig varm og komfortabel.

Linda Fingerløse vanter, Linda Ginnerup, Hæklede Fingerløse vanter, hæklede pulsvarmere, diy pulsvarmere,

Fingerløse vanter dækker håndleddet og håndryggen, hvilket hjælper med at holde varmen på en behagelig måde, hvor luffer eller tykke vanter kan føles klodsede eller ubehageligt varme, når det endnu ikke er så koldt.

De er også perfekte at have med i tasken på kontoret, hvis du har kolde hænder, men samtidig har brug for at have fingrene fri til at udføre opgaver, der kræver fingerfærdighed, såsom at bruge en smartphone eller skrive på en computer.

Hækl dem i dine yndlingsfarver eller hækl flere par, så du kan udtrykke din personlige stil til enhver tid. Disse er hæklet i det lækre bløde Mayflower Cotton Merino.


3. Easy Breezy Ribbing Socks


At passe godt på sine fødder falder bestemt ind under selvforkælelse. Vores fødder skal bære os igennem livet, så det fortjener bestemt at gå igennem vinteren lune og komfortable. Mine hæklede strømper Easy Breezy Ribbing Socks har jeg valgt at fremhæve, da det er den ultimative begynderopskrift når det handler om hæklede strømper og sokker.

Hæklede strømper, hæklede sokker, Easy Breezy Ribbing Socks, Linda Ginnerup, hækleopskrift strømper, hækleopskrift sokker

De er virkelig nemme at gå til, da der ikke er en hæl som sådan, og det er ofte den del, man kan være mest nervøs for, når man skal kreere strømper.

Konstruktionen i disse strømper passer virkelig fint til farveskiftende garn, som det ses på billedet, men de bliver også virkelig fine og enkle i ensfarvet strømpegarn.

Forkæl dig selv ved at tage en tur til den lokale garnbutik, snup en varm kakao på vejen og gå på opdagelse i deres smukke strømpegarn. Der er ofte virkelig meget flot garn at vælge imellem i den kategori. Garnet anvendt på de viste sokker er desværre udgået, men blandt andet Mayflower har flere flotte strømpegarner i samme stil.


4. Autumn Vibes Sjal


Hækl et varmt kram til dig selv - det fortjener du! Personligt elsker jeg de store hæklede sjaler, som både kan vikles om kolde skulde, men også fungerer fremragende som et varmt tørklæde. Hækler du mit Autumn Vibes Sjal så giver jeg garanti for, at du ikke kommer til at kede dig imens. Jeg har sørget for, at der bliver brugt en masse forskellige masker og mønstre, så du ikke kommer til at kede dig.

Hæklet sjal, hæklet tørklæde, Autumn Vibes sjal, hækling, hækle

Der findes en masse forskelligt garn på markedet, der kunne være smukt til dette sjal. Oprindeligt hækles det med Mayflower Dream colour, der har en løbelængde på 400 m / 100 g. Desværre er dette garn udgået, men der findes flere flotte garner, som ville være så smukke hæklet op i dette sjal. Hobbii har også et garn af samme navn, som har tilsvarende løbelængde.

Hvis du ikke er så vild med farver, vil jeg gerne nævne, at jeg også har set det hæklet op i ensfarvet garn, og det er virkelig smukt i sin enkelthed. Her får mønstret i sjalet virkelig lov til at vise sit smukke spil.


5. Fluffy Glitz Sweater


Du kunne også forkæle dig selv ved at hækle en dejlig varm sweater til vinter. Her var det virkelig svært at beslutte, hvilken jeg skulle vælge fra shoppen. Men når det handler om selvforkælelse, kommer mine tanker på Fluffy Glitz Sweater.

Hæklet sweater, hæklet rullekrave sweater, hæklet, hækling, fluffy glitz sweater, Linda Ginnerup

Det er den slags sweater, som du tager på, når du krøller dig sammen på sofaen med en god bog efter en lang dag på arbejdet, eller når du går en lang tur i skoven i det smukke efterår. Den er stor, vamset, og så glitrer den. Hvad er der ikke at kunne lide? Hvis du ikke er til rullekrave, så indeholder opskriften også en beskrivelse af, hvordan du hækler den med en almindelig halskant. Til den viste udgave af sweateren har jeg anvendt 1 tråd Fluffy Day sammen med 1 tråd Diablo Glitter

Lækkert nyt tilbehør


Som med alle andre hobbyer, så er det bare rart at have noget lækkert udstyr dertil. Der er virkelig nogle fine tilbud på tilbehør til din hækling rundt omkring og jeg faldt over disse fine ting hos Mayflower, som også har nogle flotte tilbud i anledningen af Singles Day. Se lige det her vildt flotte læder hækleetui med tilhørende hæklenåle som også fåes i sort, eller denne smarte opskriftsholder som er virkelig smart at have for os, som stadig helst vil sidde med en printet version af hækleopskrifterne. Jeg faldt også over denne smarte foldbare saks med rosegold look. Jeg kan godt lide at den ikke fylder så meget, og så er spidsen også gemt væk i tasken. Nårh ja... og så er der bare en masse lækkert garn på tilbud på deres shop!

Lad selvforkælelsen begynde

I dette blogindlæg har jeg delt fem skønne hækleopskrifter, der er perfekte til selvforkælelse. Uanset om du elsker at hækle tøj eller accessories, er der noget for enhver smag. Så lad dig inspirere, hækl med selvkærlighed og nyd Singles Day med hæklenålen.

Husk, at selvforkælelse er vigtigt, uanset om du er single eller i et forhold. Så gå i gang med at hækle, lad kreativiteten flyde, og forkæl dig selv med smukke håndlavede ting eller lidt nyt hækleudstyr. Du fortjener det!

182 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page