top of page

Fra mig til jer

Gratis downloads

Her finder I en række forskellige dokumenter, som I frit kan downloade og bruge i jeres hæklerier. Jeg håber, I vil få glæde af dem!

Hæklede sokker label billede.jpeg

Banderole
til sokker

Har du hæklet et par sokker som en særlig gave? Så er denne banderole prikken over i'et! Den tilfører en ekstra dosis charme og personlighed til din allerede fantastiske gave

Mangler du en opskrift på hæklede strømper eller

sokker? Så finder du mine opskrifter lige her:

Care label .jpg

Care label

Dette fine mærke kan du printe, klippe ud og vedlægge dine smukke hæklede gaver. Det giver modtageren klar information om, hvad garnet er lavet af, og hvordan man bedst passer på det.
 

Eftersom der er blevet lagt så meget kærlighed og omhu i dine hjemmehæklede gaver, ønsker vi, at de bliver værdsat og plejet, så de kan bringe glæde i mange år fremover

Hækle journal.jpeg

Hæklejournal

Jeg ved, hvor vigtigt det er at holde styr på ens hækleprojekter – fra de første masker til det sidste garnnøgle. Derfor har jeg skabt noget særligt til dig: min egen udgave af en hæklejournal GRATIS til dig!
 

Hver gang du starter et nyt projekt, kan du printe og  udfylde din hæklejournal med detaljer om designet, garnet, hæklenålen og alle de vigtige noter, du ønsker at tilføje. Du kan tegne en skitse af projektet og måske tape et par garnender ind af det anvendte garn. Når du er færdig, gemmer du den i din særlige hæklemappe, som du altid kan gå tilbage og kigge i og nye din kreativitet.
Det er den perfekte måde at organisere dine kreative tanker og holde styr på dine projekter.

Til og fra kort - gratis download

Til og fra kort

Til dig fra mig! Helt særlige til-og-fra kort med et hjerte af garn.

Giv årets julegaver et ekstra personlig touch, ved at downloade disse charmerende til-og-fra kort, designet med kærlighed til garn og hækling. Kortene bringer en ekstra dosis hygge og varme til dine julegaver og lader modtagerne vide, at din gave er lavet med omhu og dedikation - eller bare at du elsker garn og hækling.

Vælg mellem et udvalg af søde, hyggelige og julede designs blandt de 9 forskellige kort på arket. Print dem på tykt papir, eller lim dem på et stykke pap så de får lidt tykkelse.

Som prikken over I'et kan du hækle Julepynt by Ginnerup 2022 som ekstra pynt på gaven.

Hent dine gratis til-og-fra kort nu og lad dine hæklede mesterværker skinne endnu mere under juletræet.
 

bottom of page