top of page

Gumlefisk

Opdateret: 17. okt. 2023

For nylig udgav jeg opskriften på Gumlefisken. Jeg har set mange bruge de fine silicone fødder til mange forskellige dyr og pludselig slog det mig at de også lignede fiskefinner. Det gav mig ideen til Gumlefisken og der var ikke langt fra idé til færdigt fisk.

Allerede nu har jeg set mange skønne versioner af den kysseglade krammefisk.

Det er den skønneste følelse som designer! At se min kreation sprede sig, som ringe i vandet, i et hav af forskellige variationer.

Ofte følger der små historier med, om små børn der har fået en ny bedste ven og har kastet sin kærlighed over den finurlige fætter. Nogle fisk har været heldige at sove i varme arme og der var endda en fisker der skulle have den i 50 års fødselsdagsgave.

Jeg elsker det! Og det er det, der gør det, det hele værd.

Garnet til opskriften blev sponsoreret af http://www.crochet.dk. Det er første gang jeg har arbejdet med Cheepjes Catona og jeg må nok indrømme at jeg er solgt. Det er merceriseret bomuld hvilket giver garnet en let glat overflade. Fisken har fået en super fin finish og jeg har allerede fået lidt mere af den lækre Catona til min nye opskrift… for ja, jeg er allerede godt i gang med den næste.

Har du også lyst til at lave en Gumlefisk kan opskriften købes af mig for 25 kr. Bare send en mail på lindaginnerup@gmail.com

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page