top of page

Prinsessebamse

Opdateret: 17. okt. 2023

Min datter fylder snart 3 år, så jeg tænker for tiden i gaver til fødselaren.

Hun er vild med alt hvad jeg hækler, det er så hyggeligt. Når der skal soves er det enten alle mine skildpadder – inklusiv den store – der skal med ind og putte, eller også alle mine forskellige versioner af Lindas krammebamse.

Jeg har længe haft lyst til at prøve Scheepjes Softy og da jeg stod med det i hånden dukkede der en prinsessebamse op i mit hoved.

Det er SÅ blødt at røre ved og lækkert at hækle med. Det er ikke lige så langt i fibrene som Mayflowers Fake fur, så denne bamse har mere en overflade som velour end pels.

Hun er hæklet ud fra min opskrift Lindas krammebamse.

Jeg har hæklet med en tråd softy sammen med en tråd alm. 8/4 bomuld på nål 4. Til ører, snude og poterne har jeg hæklet med to tråde bomuld. Vrangen vender ud på alle dele med pelsgarn, det er på den side det kommer bedst til sin ret.

Kronen er lavet af noget guld effektgarn jeg havde liggende og hæklet i fri hånd på nål 2.5

Ønskes der opskrift på denne, så sig endelig til!

Til tylskørtet har jeg klippet strimler af 15×2 og monteret på en elastik.

Jeg har klippet et par falske øjenvipper til og syet fast med små sting langs øjnene med sort sytråd. Det er første gang jeg monterer øjenvipper på mine hæklede ting og det har lige krævet lidt tilvænning. Det giver et helt andet udtryk.

Jeg er sikker på min datter bliver ret vild med hende.

Vil lige tilføje at den lille prinsesse fint passer både trøje og kjole fra Violas garderobe. Bukserne bliver for lange og for brede, men det kan evt rettes til.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page